onsdag, februari 12, 2014

Avskedfest och oro för Stig

Måndagen blev en av de blåsigare dagarna med kraftiga vindbyar. Sand som yrde i kombination med några regnstänk under natten smutsade ner bilarna. Det var återigen tur att vi inte stod vid stranden, där såg många bilar gräsliga ut.
På eftermiddagen mojnade vinden, men till natten var den tillbaks med full kraft. Våra blomkrukor framför bilen begav sig ut efter gatan. Och det blev en dålig nattsömn.
Dagen efter var det mulet och svalt (13 grader). Men vi har det ändå rätt bra här. Genom Portugal, västra och centrala Spanien och Frankrike går ett bälte med lågtryck och regn och det mesta har hamnat i England, där det har regnat i tre månader nu. Och det har regnat mer där än på över 250 år med stora översvämningar som följd!

På onsdag var det avskedsfest med Bolnuevo Boyz, eftersom kapellmästaren Sven-Åke åker vidare söderut på söndag. Och då var det fina vädret tillbaks igen.
T.v. samling utanför Jan och Lisas förtält. T.h. Rune, Alf, Berit, Inga-Lis, Elvy och Mary.
T.v. Björn, Gisela, Sven-Åke och Rune. T.h. Reidun, Holm (fd polis från Kiel), Lisa och Jan.
Björn och Reidun har vunnit tre stycken serranoskinkor sedan i höstas (på bingon) och bjöd på skivor.
Berit med skinkskiva och Holm med chipskrokar.

Tyvärr fick vi senare ett chockartat besked att ambulansen varit och hämtat Monicas Stig. Ytterligare senare fick vi höra att det var problem med hjärtat och man skulle operera in en pacemaker. Det gjordes dagen efter.

Inga kommentarer: