fredag, februari 14, 2014

Bolnuevo Boyz på Marias igen

Så var det dags för den sista spelningen för Bolnuevo Boyz på ett tag. Återigen på Marias restaurang i Bolnuevo. Och på Sankt Valentindagen - alla hjärtans dag!
Den här gången lyckades Maria med konststycket att kämma in 65 middagsgäster, nytt rekord för hennes restaurang! Plus en hel del i baren.
Eftersom allt gått bra med Stigs operation var stämningen återigen på topp.
Snacka om överraskning! Först ställde sig Monica (Stigs fru) upp, började prata och helt plötsligt tog hon av ett klädesplagg och blottade en T-shirt med Bolnuevo Boyz fan-club på.
Och sedan nästa och nästa osv. Till slut var det ett hav av turkosfärgade T-shirts i lokalen! Hela orkestern såg nog ut som fågelholkar i ansiktet!
Uppe t.v. Ingrid, Mary och Maria (den spanska restaurangägaren), uppe t.h. Monica (fan-clubordföranden), Britt-Marie och Monica (Kennys fru).
Lea och Inga-Lis med fler.
Dessutom gav orkesterfruarna en blomma (en orkidé i kartongerna) till respektive! T.h. orkesterfruarnas bord.
Under Tottas låt "Den röda klänningen" kom så nästa kupp - gogo-flickor med röda klänningar dök upp på scenen..
Även ett par från publiken gjorde framträdanden. Här ovan är det Janne (det vanligaste svenska namnet på campingen) som drar loss en Taubelåt.
Och så en liten filmsnutt med Lillemor som framförde Kulli-Gullan, kul!
Holm framförde "Flickan från Havanna" med peruk och ett par rejäla bomber (ballonger) under klänningen. Och dom exploderade med en knall när han gjorde sorti!

Inga kommentarer: