måndag, mars 18, 2013


Nu lovar väderprognosen sommarväder framöver igen. Förra gången stämde det bara en dag, sedan blev det en hel del moln och blåst och som mest 17–18 grader. Hoppas det stämmer bättre den här gången. Idag är det i alla fall kanon, 20 grader redan klockan tio på förmiddagen, molnfri himmel och bara en svag vind.
Affären Upper.
Den är någonting mitt mellan en livsmedelsaffär och en kinesbasar och har det mesta från charkdisk till verktyg och kläder. Det är så fullt på hyllorna att man får röra sig försiktigt för att inte riva ner saker. Är det något man behöver kan man få leta ett tag, men det brukar finnas!
Men vill man få tag på färsk fisk eller ha ett större sortiment av fågel och kött får man cykla in till Mercadona i Puerto.

Kenny och Monica hälsar på. Efter att vi träffat dem i Almerimar åkte de till Portugal igen. Meningen var att de skulle vara resten av vintern där, men pga det myckna regnandet ångrade de sig och åkte tillbaks hit.
Conny, Siw och Totte åkte idag. De åker så sakteliga hemåt. För Conny är det tidiga fisket efter gös i Vänern något heligt. Han har en fiskljuskompis som känner igen ljudet från hans båtmotor och kommer för att få en smakbit.
Många spanska barnfamiljer kom till campingen i helgen. Tisdag firar man San José (Sankt Josef) här och då har man tagit ledigt på måndag för att få lite långledigt. Och då passar det ju bra att kusten här gör rätt för namnet Costa Calída – den varma kusten.

Inga kommentarer: