torsdag, mars 21, 2013

Stötte på Kerstin och Göran i hamnen i Puerto


Vi cyklade in till Puerto och strosade i hamnen när vi såg en svensk båt.
När vi tittade närmare såg vi att det var Annikas svärföräldrars båt! Ofta får vi fog för talesättet att världen är liten. De har båten här nere i Medelhavet och var på väg till Cartagena för att fira påsk och det var bara slumpen att de åkte in till den här hamnen. De hade kommit för fem minuter sedan. Hade de kommit tio minuter senare eller vi tio minuter tidigare hade vi inte träffats!
De har båten här nere i Medelhavet och var på väg till Cartagena för att fira påsk och det var bara slumpen att de åkte in till den här hamnen. De hade kommit för fem minuter sedan. Hade de kommit tio minuter senare eller vi tio minuter tidigare hade vi inte träffats!
Det blev lunch och kaffe på båten.
Till kvällen gick Göran och Kerstin och hälsade på oss på campingen, en promenad på en halvmil.
Efter en drink i husbilen gick vi till en kinesrestaurang och åt jättegod anka.
Efter middagen tog de taxi till hamnen och i morgon fortsätter de till Cartagena.

Idag är det precis ett halvår sedan vi lämnade vårt förra hem. Den första köparen (Calle Andersson) som lurade oss bor nu i Kramfors. Han har kostat oss stora pengar och via advokat lämnades kravet in till inkasso. Han betalade inte, så nu är ärendet hos kronofogden. Det andra svinet är vår mäklare hos Mäklarhuset i Härnösand. Hon har stor skuld i det här genom att hon vilseledde oss med att första köparen hade betalat handpenning. Vidare hotade hon med att de skulle kräva oss på dubbla mäklararvodet om vi bråkade. Akta er för denna mäklare!

Inga kommentarer: