torsdag, mars 28, 2013

Skärtorsdag


Så har påsken börjat på allvar och med den sommarsäsongen. Poolen, campingens supermarket och restaurang har öppnat. Och vi kan inte klaga på sommarvädret, sent igår kväll var det 17 grader och på dagarna upp mot 22 i skuggan. Det är sällan det är så behagligt sommarväder hemma i Sverige. För att inte tala om hur det är där nu.
Rubriken ovan är från Aftonbladet!
Vi hoppas att de spanska grannarna vi har på båda sidor om oss blir kvar hela påsken så vi slipper få barnfamiljer eller ungdomar bredvid oss, för då kan det bli högljutt sent in på natten. De har sena middagsvanor. När det börjar bli dags att gå och lägga sig går spanjorerna ut för att äta och har barnen med sig.
När vi kom hem efter förmiddagspromenaden var tyvärr redan det ena paret av våra spanska grannar borta och i stället var där ett tält med ett par ungdomar. Hoppas de är av det stillsammare slaget...
Tjurfäktning är numera förbjudet i många regioner här i Spanien. Och på tjurfäktningsarenan här i Bolnuevo hänger skylten Se vende – till salu. Kanske någon vill ha en alldeles egen tjurfäktningsarena?
 Vi är fortfarande helnöjda med våra elcyklar, särskilt när vi cyklar in till Puerto för att handla eller när det är motvind. Och Yoki tycker det är kul att åka cykelkorg.
Vårt favoritlunchställe med sina goda och billiga tapas.

Inga kommentarer: