söndag, december 01, 2013

Fest hos Maria och Annika springer 24-timmars igen.

Denna cache var inte lätt att hitta, väl kamouflerad inne i en palm.
Det står ett par ruckel ute på stranden. Vi kikade in i ett av dem och då upptäckte vi att det bodde folk därinne! Vi gick snabbt därifrån, det kändes lite pinsamt...
I tisdags var det fest på Marias restaurang. Bolnuevo Boys spelade och jag var med och kompade på banjon. I mitten på den övre bilden är Maria själv uppe och dansar.
Uppe i byn känner man ofta den underbara doften av jasmin, de vita blommorna nere till vänster på bilden.
Även uppe i bergen finns det hus, dit man får ta sig på slingriga grusvägar.
Igår (lördag) var det dags för dottern Annika att springa ett 24-timmars lopp igen. Denna gången i Oslo. Det går ut på att springa så långt som möjligt under 24 timmar och motsvarar 5 maratonlopp på raken! Det måste vara ett av de tuffaste loppen som finns. Loppet gick i kulvertar under idrottsarenan Bislett.

Och återigen gjorde hon en fantastisk bedrift! Hon blev etta i damklassen och formligen utklassade tvåan med nästan en mil! Tvåan var en norska, som hade det näst bästa norska resultatet genom tiderna.
Söndagen bjöd på den första regniga dagen hittills i Spanien. Senaste gången vi hade regn dagtid var i Frankrike för snart två månader sedan! Nåja det regnade bara på förmiddagen, men det var mulet och kallblåst hela dagen. Så det värmde med lite adventskaffe och glögg denna första advent.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Ingalis och Håkan
Jag följer eran blogg lite då och då. Ni ser ut att ha det bra på er resa.
Jag måste erkänna att man blir lite avundsjuk helst när man tittat ut genom fönstret på en höstmörk Solumshamn.
Har provat att skriva några gånger på bloggen men det har inte fungerat.
Ha de !
Vi hörs
mvh Åke

Håkan och Inga-Lis sa...

Ja, det är skönt att slippa mörker och kyla. Men när det är 13 grader och blåser fryser man likt förbaskat - man blir snabbt bortskämd..
Ha' de' och hälsa