söndag, januari 12, 2014

Marias igen

Så var det dags för spelning på Marias restaurang igen.
Här är ett videoklipp, Eviva España naturligtvis:
Folk verkade ha kul! Filmare var Berit, Sven-Åkes fru.

Veterinärkliniken i Pto Mazarrón. Men det var inga sjukdomsproblem den här gången, utan Yoki behövde klippas.
Utanför fiskarnas hus försökte man elda upp gamla palmblad, men det var dåligt beställt med eldningskunskaperna - det blev mest en massa rök.
 Det finns friskusar som badar fortfarande.
På löragen åkte våra finska vänner Eva, Hasse och  hunden Adam mera söderut för nya upplevelser. Men vi ses säkert längre fram, i alla fall i Portugal.
Utanför Mercadona finns inte bara tiggare utan även en tiggarhund, som var väldigt intresserad av vad vi packade ner i cykelväskan. Lite hundgodis fick han i alla fall.
Marknad i Pto Mazarrón igen. Ett gäng svenskar tar en ölpaus. Det som säljs i plastdunkar bakom oss är inte saft utan vin från en lokal bodega.
På eftermiddagen var det dags för den sedvanliga musikstunden utanför Blues House. Han som stod för underhållningen den här gången var riktigt duktig både på gitarren och sången.
En hel del passar på att äta middag, så dessa musikstunder lönar sig nog. Till höger bl.a. Lena och Lasse från Skåne med rejäla portioner.
Eftersom ljudvolymen inte alls var lika hög som när Elviskopian uppträdde, kunde även Yoki vara med.Till höger ägarinnan tillika servitrisen, som kutade runt och passade upp hela tiden.
Aftonkaffe hemma hos oss. Till höger Stig och Monica, som haft lägenhet här nere i över 30 år, men nu skaffat husbil. Till vänster Anne-Marie.
Även Yoki tyckte det var kul med besöket eftersom Stig och Monica hade med sin lilla yorkshirefröken Hulda Kristina Karlsson..

Inga kommentarer: