måndag, december 15, 2014

Algarve till Bolnuevo

I Sevilla var trafiken ännu mer jobbig än vanligt, men till slut var vi igenom och körde tills vi stannade på en camping i Humilladero innan Granada, där campingföreståndaren blev alldeles perplex. Det hade nämligen kommit en svensk bil stax före oss och nu en till!! Här är det ovanligt med svenskar. Campingen var fin och hade bra med ström och wifi.
Nästa dag åkte vi vidare förbi Granada och stannade på en gratisställplats i Velez Rubio. Nu har vädret blivit sämre med lite regn, men naturligtvis blev det en promenad i byn. I kyrkan var det en jättestor julkrubba. På bilden en liten del av den.
Nästa anhalt blev ställplatsen som kallas för citronlunden, ett par mil utanför Murcia. Den gör verkligen skäl för namnet, för den är belägen mitt i stora citronodlingar. Tyvärr regnade det så mycket nu, att det bara blev kortare promenader.
Varför vi åkte förbi Murcia var naturligtvis för att handla julmat på IKEA. Och sortimentet där är betydligt större än i Sundsvall.
Så kom vi då fram till Bolnuevo där vi har platsen bredvid Åke och Anne-Marie. De var hundvakt åt Hulda, Stig och Monicas Yorkshireterrier - 13 år gammal.
Julpyntet på campingen är i full gång.

2 kommentarer:

Unknown sa...

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR !
Ni ser ut att ha det mycket bra på er resa.
Här snöar det , "äntligen" kom snön lagom till jul.
Ha det så bra på er resa och kör försiktigt.

mvh Åke Olsson

Håkan och Inga-Lis sa...

God Jul och Gott Nytt år på er också!
Kul att ni fick en vit jul, det blir ju inte lika mörkt då. På julafton ska dukas långbord här utanför på gatan, men det är svårt att få någon riktig julkänsla här nere ;-)