måndag, april 29, 2013

Regn och blåst

Igår blev det i alla fall skitväder och det rejält. Bara 8-9 grader, blåst och en hel del regn. Den ruggigaste dagen se'n vi lämnade Sverige i höstas. Och nu, när det ska vara riktig högsommarvärme här nere!
Under natten regnade det kopiöst och det hårda smattret på taket gjorde att nattsömnen blev bedrövlig.
Prognosen spår fortsatt regn hela dagen, men sedan ska det bli bättre. Det är i alla fall inte fullt så kallt, 13 grader.
Igår åkte Ingrid och Jan-E till Barcelona där de ska stanna ett tag innan de åker hemåt mot Funäsdalen. De är väldigt intresserade av fotboll och tänker gå på fotbollsmatcher där.
Regnet fortsatte mycket riktigt hela dagen och i en husbil är två dagar med konstant regn ingen höjdare. Till slut känner man sig instängd och desperat. Tack och lov har vi aldrig upplevt mer än två dagar i sträck  med konstant regn här nere.
Mot aftonen minskade i alla fall regnet så pass mycket att det gick att gå ut. Och det var många som kände likadant för det var mycket folk längs strandpromenaden.
 Yoki hade en hel del uppdämd energi och lekte på stranden med favoritleksaken, ett rött mjuk hjärta som vi köpt på kinesbasaren.

2 kommentarer:

eva.ekstrom sa...

Hejsan trevligt att ni börjat blogga lite lättare att hålla koll på er var ni är o vad ni gör.
Önskar er en trevlig valborg o att vädret vänder till värme o sol.
Eva o Hasse

Håkan och Inga-Lis sa...

Ja, i morse var det sol igen. Vi kom nyss hem från en långpromenad. Skönt att sträcka på benen efter allt ugglande i husbilen. Trevlig valborg själva!