måndag, april 08, 2013

Vi lämnar Bolnuevo

Avresedag efter en och en halv månad i Bolnuevo. Det är det längsta vi stått på samma plats den här vintern. Det var meningen vi skulle fira jul och nyår här, men det blev Portugal i stället. Men nästa jul kommer vi att vara här om allt stämmer. Och åka genom Portugal på vägen hem.
Vi beslöt att åka till en ställplats i San Fulgencio.
 Kenny och Monica skulle testa den nya ställplatsen i Santa Pola. Förra gången vi var där stod vi nere vid hamnen och där var bra. Men nu är det en massa nya byggnader där i stället. Inger och Ingemar hade för några dagar åkt förbi Bolnuevo och försökt få tag på oss, men inte lyckats. Nu hoppades vi att de var kvar i San Fulgencio, men när vi kom fram hade de redan åkt. Vi togs emot av den glade och pratsamme argentinaren, som sköter ställplatsen. Och efter ett tag kom Kenny och Monika. De hade tittat på ställplatsen i Santa Pola, men de tyckte den var skit (ligger dessutom i ett industriområde) så de åkte hit i stället.
San Fulgencio ligger mitt mellan Alicante och Santa Pola, ca 10 km till de båda städerna.
Som granne har vi en trevlig tysk, som väntar på att åka hem. Där han bor är det minusgrader på nätterna och bara 8-9 på dagen, så det blir ingen hemresa så länge det är på det viset.
Även här är det en hel del blommor, bl.a. dessa succulenter.

Inga kommentarer: