fredag, juni 28, 2013

Anja i Uppsala och Sandarne

Igår åkte vi till dottern Anja i Uppsala. Där är vi mantalsskrivna medan vi har husbilen som enda bostad. Det blev ett kärt återseende, inte minst mellan Yoki och Anjas mellanpinscher Gimli.
Några andra som även de har husbilen som enda hem är skånska Eva och Hasse vilka vi träffade nere i Portugal. Vi såg på Evas blogg (http://blog.husbilsliv.se/) att hon ringt in till Karlavagnen och berättat om detta: Karlavagnen 2013-06-13
Idag skjutsade Anja oss till Storvreta där vi gick längs en fem kilometer lång led genom uppländsk natur. Sedan var det meningen att vi skulle åka till någon camping uppöver för att tvätta. Det är väl nästan den enda anledningen till att vi står på campingar, särskilt nu när vi fått en bra solcellspanel monterad (i Portugal). Men då råkade jag se i ställplatsboken "Nordic Camper Guide" att småbåtshamnen i Sandarne har både tvättmaskin och torktumlare, så då åkte vi naturligtvis dit i stället. Och inte var det dyrt heller, 30 kronor per maskin inklusive torktumling. Faktiskt det billigaste vi hittat i Europa (frånsett Skutesjön där vi inte behövde betala något).
Sandarne båthamn är jättefin med trevlig personal och ett nyrenoverat servicehus. Och det finns flera promenadvägar i omgivningen. Här blev vi kvar även nästa dag.

Vi fick ett mail med bilder från Inger och Ingemar. Bilderna la jag in under inlägget när vi hälsade på hemma hos dem i Askersund.

Inga kommentarer: