torsdag, juni 20, 2013

Skutesjön

Igår fortsatte vi till Skutesjön för midsommarfirande, en sträcka på 18 mil. Det var regnigt mest hela dagen och när vi kom fram var det åska och kraftiga regnskurar. Ställplatsen här är ett projekt, som Monica och Bosse (som vi träffade i Portugal) har. De har ambitionen att det ska bli Sveriges bästa ställplats. Frågan är om det inte redan är det med ett vackert läge, duschar, toaletter, tvättmaskin och torktumlare samt plats för mängder av husbilar. Bl.a. finns en stor f.d. fotbollsplan.
Det är några till här, som vi också träffat nere i Spanien och Portugal.
Lägerstugan
Sportstugan
Promenad tillsammans med Monica och Kenny. Idag är det soligt och varmt igen, men tyvärr ser prognosen betydligt sämre ut för midsommarafton då man återigen hotar med åska och regn.
Fler och fler husbilar rullade in under dagen och på eftermiddagen var det 67 ekipage här. Dessutom är det en hel del barn och barnbarn, som hyr rum i stugorna. Så det är säkert närmare 200 personer här. Men området rymmer fler än så. Det här har tidigare varit en idrottsanläggning innan Bosse och Monica köpte stället. De får inte ha det som permanent bostad så de bor i sin husbil. Vidare får man inte bedriva camping här, men att parkera husbilar går bra. Och det är ju det som Bosse och Monica är intresserade av, inte att ha en campingplats.
Det soliga och varma vädret fortsatte hela dagen och naturligtvis blev det grillning till middag och trevlig samvaro

Inga kommentarer: