torsdag, mars 19, 2015

Oliva och Bétera (Valencia)

Från Jávea fortsatte vi till Oliva. Tyvärr fortsätter det vara grått och blåsigt och skvittrar lite regn emellanåt. Under natten blev det ett rejält åskväder med kraftiga regnskurar.
Campingen verkar trevlig och ligger alldeles vid stranden. Men det har man inte så stor glädje av i det här vädret. Vi stannade ett par dar, men vädret var oförändrat.
Vi hade telefonkontakt med Lasse och Inger från Härnösand och de var i Albir, men skulle fortsätta norrut. Vi beslöt att träffas på ställplatsen i Bétera, någon mil från Valencia.
Bredvid deras stora buss känns vår bil plötsligt väldigt liten..
Knytkalas hemma hos dem.
Jag skrev tidigare att Yoki inte har någon hundkompis på hemmaplan, men det stämmer ju inte. Deras hund Hasse och Yoki är riktigt goda vänner!
De stannade kvar en dag till för att åka upp genom Spanien och över Zaragoza, samma väg vi åkte hemåt i fjol.
Vi har varit här ett par gånger förut så vi nöjde oss med en övernattning för att sedan följa kusten upp till Peñíscola.

2 kommentarer:

eva.ekstrom sa...

Hej på er,vi är fortfarande kvar i San Fulgencia.Var tre nätter till ställplatsen i Santa Pola men då det utlovades så dåligt väder åkte vi tillbaka för det är ju lite trevligare här o många svenska bekanta alltid trevligt att ha nån att prata med då vädret är dåligt.Vi står bredvid Gun o Gunnar.I går kom solen tillbaks o vindarna lugnade ner sig .Stannar nog ett par dagar till innan vi fortsätter norrut.Kram på er Eva o Hasse.Kjell o Maggan är också här.

Håkan och Inga-Lis sa...

Hola! Vi är i Peniscola nu o blir kvar här t.om nästa tisdag. Vädret är regn o åter regn��men ska bli bättre i mitten av veckan !? Här på campingen börjar folk att packa ihop så det är gott om plats.. Idag ska jag (Inga-Lis) göra en liten marknadsrunda . Hälsa alla vi känner/ kramar till er båda. I-L o H