måndag, mars 09, 2015

San Fulgencio

På måndagen åkte vi de 12 milen till argentinarens ställplats i San Fulgencio några mil innan Alicante. Ställplatsen är perfekt om man vill bunkra. Här finns Mercadona och Lidl vilka har mest spanska varor och den engelska stora affären Iceland som har mycket engelska och indiska matvaror. Dessutom finns en stor kinesbazar. Men omgivningarna är trista med ett köpcentrum där ännu fler butiker är nedlagda än när vi var här sist för två år sedan.
Här var fyra svenska bilar varav vi kände två! Först Benny och Eva, vilka vi lärde känna på vår första vinterresa. Sedan upptäckte vi att Inger och Ingemar också var här!Det blev lite småpratande i vår husbil över ett glas vin på kvällen.
De skulle åka vidare nästa dag, först till en stor marknad i närheten och sedan vidare upp till Valencia.
Tisdag. Det har varit lite svalare än normalt sista tiden, särskilt på natten och på morgonen. Men att våren går framåt blir det fler och fler tecken på. Nu börjar mimosan blomma!
Liksom andra vackra blommor. Och det är i alla fall över 20 grader i skuggan på dagarna, en rätt behaglig temperatur.
Döm om vår förvåning när Eva plötsligt dök upp på ställplatsen med sin hund Adam!
Vi bjöd naturligtvis över våra finska vänner över på kaffe. Det blev en hel del pratande om våra olika upplevelser. Yoki blev naturligtvis glad att återse Adam igen. Han har alla sina hundkompisar här nere, hemma har han ingen.
På kvällen blev vi inbjudna till Eva och Hasse för en stunds trevlig samvaro.
Imorgon åker vi vidare igen.

Inga kommentarer: